maandag 18 augustus 2014

Het Dienblad herlezen


Ondertussen is Het Dienblad geschiedenis. Het diende dankzij de goede zorgen van ondernemende Varssevelders van Varsseveld Offline met speciale dank aan Beek en Es (Bert Scheuter), Web en Print (Jaap Veldhorst), 'sMelssleMs' (Hans Mellendijk), De Binnenstebuiter/Kunst en Krabbels (Lilian de Jong), Rodejo Fotografie (Robbin de Jong), Frankieboy (Frank van Braak) en Marij Meylers (Mirjam Leyser), DriCom en de morele ondersteuning van Lekkerneij (Saskia Neijland) en d'Olde Mölle.

Inmiddels zijn de fysieke edities ook digitaal te raadplegen en eventueel naar beneden te halen en uit te printen via www.hetdienblad.com> Geniet na van de Varsseveldse Volksfeesten> met de vijf edities van Het Dienblad dat het nieuws volgde voordat het gebeurde. 


Klik hier naar de eerste kiemen> van het prachtige initiatief van Varsseveld Offline, dat mij heeft doen schuddebuiken, anderen liet gniffelen, weer anderen 'de ballen uut de bokse deed lachen'. Nu eerst genieten van een welverdiende vakantie.Geen opmerkingen:

Een reactie posten