maandag 5 juni 2023

Ondertussen -verleden tijd al dan niet voltooid- in Ulft

Met de e- fiets vanaf geboortegrond Sinderen naar Ulft.

Hans en Frans in ‘Golgate’ lachstand.

Na afloop van de werkzaamheden de eenvoudige maar voedzame maaltijd een  herinnerings groepsfoto met Jack Weijkamp, Abel de Vries, Frans Miggelbrink en Hans Keuper.

Het was een dag vol weemoed, herinneringen, en zoals we dat gewend zijn en waren met prachtige en spectaculaire voorstellingen, op de laatste Achterhoek Spektakel Toer

Hans, Helma, Lucy en Pim 

Ouhrlokaal | DRU-lokaal

Samen met collega Dichters des Achterhoeks Helma Snelooper presenteerde en reilde en zeilde ik het Schrijverspodium in het Ouhr-lokaal. Voor het eerst op deze locatie. Mooie ruimte met lichte galm. Wat bewerkstelligde dat het een sacrale sfeer kreeg. 

Barkrukpoëten Pim en Hans met Achterhoekse verzen.

Voor herhaling vatbaar op enig ander moment in de toekomst. Poëzieweek of andere gelegenheid. Wellicht een idee om het daar eens met de nieuwe leiding van de DRU-cultuurpark over te hebben. De komende dagen volgen enkele video-opnamen op dit blog. Eerst maar, een snel overzicht via onderstaande linken.



“Sander wilde zeggen: dat je bij ‘poëzie’ niet meteen aan spektakel denkt, maar dat heeft hij bij dezen rechtgezet.”  Alvast bij Natuurvertaler enig poëziespektakel 👉




Geen opmerkingen:

Een reactie posten