donderdag 22 augustus 2019

Ondertussen in Varsseveld

Het boekenplankje in wandmeubel van Royal Systems (in Varsseveld gemaakt)⇲

Boekenmiddag in Lekkerneij Dorpskantine Varsseveld

VARSSEVELD Eigenaresse Saskia Neijland van Lekkerneij Dorpskantine in Varsseveld begon - geholpen door enkele plaatsgenoten - enige tijd geleden met het verzamelen van boeken over de Achterhoek en/of van Achterhoekse schrijvers. Wat met een paar boeken begon, is inmiddels uitgegroeid tot het Achterhoekse boekenplankje.

Om deze boeken opnieuw bij het publiek onder de aandacht te brengen, komen de schrijvers op 24 augustus van 15.00 tot 17.00 uur naar Lekkerneij

Bezoekers kunnen met hen kennismaken en boeken kopen.
De jonge Florien Saalmink⇲, die dit jaar de de eerste prijs in de categorie Taal van Kunstbende Gelderland heeft gewonnen, zal een gedicht voordragen.

Achterhoekers en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Lekkerneij Dorpskantine is gevestigd aan de Spoorstraat 14 b in Varsseveld.

Een flink aantal schrijvers zullen er bij zijn zaterdag zoals Irene van der Aart, Ria Tuenter, Erik Hagelstein, Bert Scheuter, Hans Mellendijk, Linda Commandeur, Hans Prinsen, Han Hammink, Otto Willemsen, Gerard Menting en oerkok Willem ter Steeg komt iets lekkers maken buiten op het terras. Ook van hem ligt een boek op de plank. Dat gaat een mooie middag worden! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten