vrijdag 14 april 2017

Terugblik op Die sieben letzte Worte | Catharinakerk | Doetinchem


Op Facebook van Het Oost Nederlands Kamerkoor gelezen (hoor je het ook eens van een ander): "Met z'n allen genieten we nog na van ons concert van afgelopen zondag. En we gaan een beetje zweven nadat we onderstaande reactie van een trouwe luisteraar lazen:


"Nu heb ik al heel veel concerten van het koor bijgewoond, maar afgelopen zondag was werkelijk een wel heel bijzondere uitvoering. De ingetogen zang, de gevoelige gedichten van de Omsmeders daar tussendoor, de geweldige toewijding en concentratie van koorleden en dirigent stond garant voor een emotionele gebeurtenis die mij diep heeft geraakt en nog lang bij zal blijven. Ook de afsluiting met het Ave verum corpus was zo sfeervol dat het publiek als aan de stoel genageld nog een tijdje bleef zitten. Het was werkelijk een topconcert door een topkoor !" Mevr T. M-S

en ook nog een andere citaat via e-mail " Zondag was ik bij het concert van het Oost Nederlands Kamerkoor in Doetinchem, samen met de Omsmeders. Jullie geweldige samenwerking was weer een bijna adembenemende gebeurtenis op top niveau."Geen opmerkingen:

Een reactie posten