woensdag 8 april 2015

PpGl 13e jaargang nr. 1 is uit


Door de drukte die de werkzaamheden voor de Enghuizer dialogen VI met zich meebrachten zou ik bijna vergeten melding te maken van de verschijning van de nieuwste editie van Poëziepuntgl. Het 1e nummer van de 13e jaargang. De vernieuwing zet zich door. Ook nu weer zijn de 68 bladzijden leesplezier verpakt in een aantrekkelijke omslag met een heus ruggetje, turqoise is dit jaar de steunkleur. Steun de poëzie afkomstig uit Gelderland, ruik, lees en voel het op papier en neem een abonnement. Klik hier> voor meer informatie, over hoe en wat.

HiPP is vertegenwoordigd met vijf gedichten; Louis Radstaak met Automatiek, Hale-Bopp, Hels en Hans Mellendijk met Traanbuis en 67 P



En ook collega's P.B. Kempe en André van Sabben van het collectief De Omsmeders zijn vertegenwoordigd met elk een pracht gedicht. Pieter Bas in Vliegschrift aan de Schelde over niemand minder dan Panamarenko en André met Luister een herinnering aan zijn Dual 300> (°1960) platenspeler maar ook over zijn ontvangst van Vier letzte Lieder van Richard Strauss.



Miranda van Kralingen (°1960) | Slotconcert masterclass gegeven door Elisabeth Schwarzkopf. Radio Symfonie Orkest o.l.v. Stephen Barlow. 
Concertgebouw Amsterdam 20 september 1987.

Dual 330 | V/1

Geen opmerkingen:

Een reactie posten