woensdag 17 mei 2017

HiPP | dienstmededeling


Woensdagavond, vanavond dus staat HiPP in Zutphen, in Pierrot. Lees hierna het bericht van KOPWIT:
Poëziedokter en zo bij Pierrot

Dichtersgroep Kopwit laat de zomerpauze voorafgaan door een lang heugende poëzieavond op woensdag 17 mei bij Grand Café Pierrot, Houtmarkt 54 te Zutphen. Blokfluitiste Christa Kelderman legt muzikale dwarswegen waarop zich bijzondere dichtersvoertuigen vertonen: zoals de dienstwagen van poëziedokter Frank Greeven, huisarts en oud-stadsdichter onder de Plechelmustoren te Oldenzaal!

Bezienswaardig is natuurlijk de hybride van Klaas Wijnsma: in afwisselend Nederlands en Spaans opent hij het voor Zutphen tot nu toe gesloten werk, door hem vertaald, van Santiago Montobbio uit Barcelona. Diep uit het Achterhoeks coulissenlandschap rukt de driepersoons buikschuiver op van Het instituut voor Praktische Poëzie, met aan de gashandel Hans Mellendijk, Bert Scheuter en Kopwit-webkapitein Louis Radstaak. Geheel eigen verkeersregels hanteert HiPP, kijk en luister…
Voor het stadsverkeer zorgt Louise Broekhuysen, buiten Zutphen bekender dan daarbinnen, dus een showmodel in de reeks "Kopwit Ongekend". Presentator Pieter Bas Kempe handhaaft èn verstoort de orde: hij verwelkomt iedereen graag aan de kassa in Pierrot op voornoemde avond. Aanvang 20.30 uur, de toegangsprijs bedraagt 3 euro; zie ook www.kopwitzutphen.nlGeen opmerkingen:

Een reactie posten