maandag 19 augustus 2013

Terugblik Volksfeesten Varsseveld | Arend Mellendijk Jeugdkoning 2013

Arend Mellendijk | Jeugdkoning AOV 2013

Wie had dat nu kunnen denken? Het Varsseveldse Volksfeest kreeg voor ons gezin een verrassend eind. Al heb ik er niet veel aan bij gedragen. Alhoewel wat support, op de achtergrond; ik heb junior geholpen door het geluk te manipuleren door het schuttersveld vroegtijdig te verlaten, voor een plaspauze, zoals ik dat ook bij spannende voetbalduels van Oranje pleeg te doen, als ik een goal meen te kunnen forceren door naar het toilet te gaan. Toen ik aan het eind van de zaterdagmiddag het toiletblok verliet hoorde ik de wedstrijdleider mijn zoon omroepen. Net op tijd zag ik vanuit de verte de vogel vallen. Via een sluipweg over het prikkeldraad gesprongen kon ik hem net op tijd feliciteren met het behaalde succes.
 De jeugdige schutters

 Koningshulde

Vaandelhulde

De volgende ochtend na een uitgebreid super ontbijt, ons aangeboden door de Algemene Oranje Vereniging, vond aan het begin van de middag in de feesttent de huldiging plaats van alle Koningen en koningin.

Koning Herry Bruyns en Jeugdkoning Arend Mellendijk 

1 opmerking:

  1. Dit is welverdiend, Arend is een echte schutter: hij had op vrijdag ook al een boeketje bloemen voor oma bij elkaar geschoten in de schiettent. Gefeliciteerd Arend !

    BeantwoordenVerwijderen