zaterdag 6 mei 2023

Intussen in Laag-Keppel | Espace Enny

De opening is op zondag 7 mei, vanaf 15:00. 

Espace Enny

Dorpsstraat 14 • 6998 AB Laag Keppel 
tel: 0314 -38 18 08 • info@espaceenny.nl • www.espaceenny.nl

Openingstijden
vrijdag t/m zondag van 13.00 - 17.00 uur.
Op andere tijden alleen op afspraak.


Tentoonstelling Grafisch

Wat betekent ‘grafisch’ precies? Dat is geen gemakkelijke vraag, gezien er zoveel verschillende dingen onder vallen: van reclamefolders tot etsen. We hebben kunstenaars bijeengebracht die elk op hun eigen manier kunst maken die grafisch genoemd kan worden. Iedereen heeft een heel eigen stijl, achtergrond en materiaal- en techniekkeuze. Misschien zijn al deze kunstwerken op hun manier wel tekeningen of etsen. Maar misschien komt u wel tot een heel eigen definitie van wat ‘grafisch’ is. 

 

Deelnemende kunstenaars: Kees Bierman, Margreet Bouman, Eric de Bree, Jan Willem Henssen, Geertje van den Kamp, Ton van Kints, Jochem op ten Noort, Ronald Ruseler, Tonneke Sengers, Vincent Uilenbroek en Frans Verheij. 


Kunstenaarsgesprek met Geertje van de Kamp

Zondag 21 mei is er een kunstenaarsgesprek met Geertje van de Kamp. Zij is een van de deelnemende kunstenaars aan de tentoonstelling en wordt geïnterviewd door Maarten Buser, dichter en kunstcriticus. Hij schreef het boek Geertje van de Kamp in Japan over haar bijzondere schilderijen, die ze op glasplaten maakt. Bovendien vertellen ze samen over hoe het boek tot stand is gekomen. Uiteraard is er ook voor u voldoende gelegenheid om Geertje vragen te stellen.

 

U bent van harte welkom op zondag 21 mei, vanaf 11:30. Let op: er is slechts beperkt plaats. Daarom verzoeken we u om zich even aan te melden, door een mailtje te sturen naar info@espaceenny.nl

 

Finnisage Grafisch

Onze huidige zomertentoonstelling is nog tot en met 11 juni te zien. Op deze laatste zondag organiseren we een finnisage met een of meerdere bijzondere gasten. Laat u verrassen op zondag 11 juni, vanaf 13:00.

 

Kunstwandelroute Hummelo

Op vrij korte afstand van Espace Enny 👉 ligt Landgoed Enghuizen (Hummelo). Op elke zondag én de pinkstermaandag is er een programma met dichters en muzikanten 👉


 

Het is minder dan een kwartiertje fietsen vanaf de galerie, of een prima wandeling van iets meer dan een halfuurtje. De combinatie van Grafisch en de Kunstwandelroute Hummelo 👉 is dan een mooie kans voor een actieve, culturele dag.


meer ESPACE ENNY op 'sMelssleMs' 👉

Geen opmerkingen:

Een reactie posten