woensdag 23 september 2020

PO-E-ZINE XVI | Reflectie


Vorige week lag dan eindelijk de 16e editie van PO-E-ZINE in de brievenbus. Ik ben vertegenwoordigd met vier gedichten: Overal weerspiegelzang⇲, Pixelatie⇲, The Next⇲ en Wat het oog niet kon zien⇲Po-e-zine 16 is een bloemlezing uit 2019 met als thema Reflectie.

AuteursPaul Bezembinder, Chantal de Breyne, Folkert Buiter, Michaël van Caeneghem, Bert Deben, Nan van Delden, Petra Fenijn, Alexander Franken, Mattie Goedegebuur, Alain Goossens, Peter Goossens, Magda Haan, Erik F. Hemelt, Lyn Van Hoof, Marijke Hooghwinkel, Mireio, Stanislaus Bernardus Jaworski, Thea de Jong, Vincent Jongman, Marjolein Jua, Bob Kalkman, Muriël Kasmin, Yvonne van der Laan, Erwin the Librarian, Hans F. Marijnissen, Jan P. Meijers, Hans Mellendijk, Mark Mertens, Eric de Munnik, Sabine van den Oetelaar, Taco van Peijpe, Jack Stoop, Dirk van Stralen, Gerardo Insua Teijeiro, Marc Tiefenthal, Cor van Vliet, Robbert Voges, Pieternel de Vries, Bert Waber en Cor van Welbergen.

Cover: Vincent Jongman

Kleur: Zwart/Wit

ISBN: 9789464181111

Jammer dat de vormgever het idee heeft gedacht alle gedichten te moeten centreren. De vormgeving, typografie is een van de expressie-mogelijkheden in het gedicht. Ik heb de gedichten niet gecentreerd aangeleverd. Feitelijk zijn ze nu verminkt opgenomen. Ergelijk.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten