woensdag 27 november 2019

Het boek van Sanne


Sanne Deurloo | 10-11-1967 -Amsterdam- 29-06-2019

Op 17 november j.l. werd aan dochter Nel het eerste exemplaar overhandigd. Vorige week kreeg ik het toegestuurd, het schitterend eerbetoon door dierbaren van Sanne. Onder redactie van Ellen Doomernik, Pieter Engels, Harminke Medendorp, Jaco Westra en Jeroen Wiegertjes en boekverzorging door Sander Pinkse Boekproductie en met dank aan beeldbewerking door Van Berkum Fotografie is deze 212 tellende uitgave tot stand gekomen. Een tot de verbeelding sprekende organisatie door 'Een Vrienden van Niek Productie' in samenwerking met NEMO. 

Namens Stichting Eeuwig Erbarmen, De Omsmeders en onszelf leverden Bert Scheuter en ik een drietal bijdragen; Flessenpost⇲, Sirenenlaan⇲ & hier⇲ en de column Sanne⇲ De Achterhoek, Varsseveld en 'nDrom lopen als een rode draad door haar leven en zo ook door dit ontroerende herinneringsboek.


Meer Sanne Deurloo op 'sMelssleMs' hier⇲

2 opmerkingen:

  1. Beste Hans, ik ken je niet, maar ik kende Sanne. Ik had haar al sinds 1999 niet meer gezien. Ik schreef vandaag een stukje over haar. https://www.linkedin.com/pulse/ik-volg-nicole-bosch/?published=t

    BeantwoordenVerwijderen