woensdag 24 april 2019

Wunderkammer editie 2 | Oproep


Oproep voor professionele kunstenaars uit Oude IJsselstreek: Doe mee aan project Wunderkammer!

In april 2018 zijn professioneel kunstenaars die wonen en werken binnen de gemeente Oude IJsselstreek door de commissie beeldende kunst Oude IJsselstreek uitgenodigd om deel te nemen aan het kunstproject Wunderkammer. Kunstenaars werden uitgedaagd om elk vijf kleine kunstwerken te maken, geïnspireerd op de gemeente Oude IJsselstreek. Eén van deze vijf werken is opgenomen in een expositie die te bezichtigen is in de hal van het gemeentehuis in Gendringen; de overige exemplaren zijn bedoeld als representatiegeschenk.
Het kunstproject bleek een groot succes en de commissie beeldende kunst Oude IJsselstreek wil het project graag een vervolg geven. Ben je professioneel kunstenaar en woon en werk je in de gemeente Oude IJsselstreek? Dan nodigt de commissie beeldende kunst Oude IJsselstreek – namens het college van B&W - je uit te solliciteren naar deelname aan het kunstproject Wunderkammer Oude IJsselstreek. Meer info:http://bit.ly/2Gr19wW
 Als dank voor   zijn inleiding   ontving   Alexander   Schabracq  een   Wunderkammer-   geschenk uit handen van Janine Kock.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten