vrijdag 11 september 2015

Kunstwandelroute Hackfort | Poëziepad


De Kunstwandelroute Hackfort loopt op zijn eind. Het komend weekend van 12/13 september is het laatste weekend van de kunstwandelroute 2015. 

Het was een bewogen zomerseizoen. De start verliep niet lekker omdat de vistrap bij de watermolen nog niet gereed was en daardoor de route enigszins in het gedrang kwam. Harde winden hebben er een paar keer toe geleid dat kunstwerken ( I Cloud, Sieraad, Lady of the rings en Nieuw gezicht op oud landschap) weer even overeind gezet, opgehangen of opgelapt moesten worden. De storm eind juli deed de notenboom met daarin het kunstwerk de Bedevaart vellen. Hermine heeft daar een mooi in memoriam voor gemaakt. Koeien hadden het voorzien op de jolige draaiers, iets te enthousiaste poëzieliefhebbers konden hun handen niet afhouden van de tekstspiegels en tenslotte is de ketting van de collectebus (de collectebus met inhoud heeft men laten staan) gestolen. 'Never a dull moment'.

Daar tegenover staat dat weer vele duizenden bezoekers, vaak ook ouders met kinderen en jongeren hebben kunnen genieten, zich hebben kunnen verbazen of zich hebben kunnen ergeren aan een gevarieerd aanbod van beeldende kunst en poëzie in een schitterende omgeving. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten