maandag 23 april 2012

Ondertussen in Ulft | Hapje Cultuur | HiPP

Foto: Eva Rouwhorst | Geo Wassink (gastmuzikant), Bert Scheuter, 
Louis Radstaak, Hans Mellendijk | Trekkersporen op het land

Het werd aangekondigd in de Zondagskrant, op de placemat van de Schaftkeet, ook de agenda van de DRU Cultuurfabriek schreef erover, het DRU weblog deed zijn best. Ook aan de inzet van de diverse sociaal-mediale middelen kan het niet gelegen hebben. Ook het klimaat (druilerig gedichten-luister-weer) speelde mee. Eigenlijk snappen we het niet, dat zo weinig liefhebbers maar de weg naar de Bibliotheek wisten te vinden.


Was de concurrentie met de Open Atelierroute te groot? Waren er teveel schoonmoeders jarig? Of misschien zijn we zelf wel het probleem en is onze 'overexposure' inmiddels bereikt? Zijn we wellicht in Ulft minder geliefd :-(?


Overigens in vergelijking met januari op de middag van Gedichtendag een vervierdubbeling van het aantal bezoekers, dat dan weer wel. Er zit een lichte groei in de waardering voor onze poëzie. Er werden zelfs twee bundels (1 TractorTracks, 1 Smeedwerk) verkocht. En wij hebben na de pauze mooi kunnen experimenteren met de accordeonbegeleiding van Geo Wassink. Dat voor Louis wellicht een vervolg zal krijgen bij Door Achterhoekse Ogen live, op 2e Pinksterdag te Bredevoort. We hebben daarna heerlijk gegeten in de Schaftkeet en als dank ook een pracht wijn meegekregen. Die komt ook wel op. De thuisblijvers hadden ongelijk.



Spiegeldicht


Geen opmerkingen:

Een reactie posten