zaterdag 28 april 2012

Ondertussen in Amsterdam | Pim te Bokkel schrijftMatchbox World is een tentoonstelling met luciferdoosjes als beeldend uitgangspunt. Kleine dingen, dus als je goed zoekt vind je daar ook mijn gedicht over de wasknijper ergens terug.

De sneak preview is aanstaande maandag, op Koninginnedag in het NDSM Treehouse, op het NDSM-terrein in Amsterdam. Dus mocht je die dag in de buurt zijn, dan ben je natuurlijk zeer welkom om langs te komen. Mocht je die dag niet in de buurt zijn, geen probleem: de expositie loopt nog tot 26 mei en de officiële opening is pas op 6 mei. Alle informatie hierover vind je hier op de website van NAT, de organiserende partij, die voluit Neverending Art Tour heet.

Daarnaast is het wellicht aardig te melden dat Uitgeverij Tungsten later dit jaar mijn kleine dichtbundel ‘Dit is hoe het gaat’ zal uitgeven. Het wordt een zogenaamd bibliofiel exemplaar, dat in een beperkte oplage van 77 met ouderwetse drukmachines op handschept papier wordt gedrukt. Hoe dat precies in zijn werk gaat lees je hier. Maar je kan me natuurlijk ook gewoon mailen of bellen als je meer wil weten.

Hartelijke groeten,

Pim te Bokkel

Oh ja... het laatste nieuws en de laatste updates vind je trouwens op mijn website, op Twitter via @pimtebokkel en @mooie_dingen, en op FacebookLinkedIn en Soundcloud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten