donderdag 19 april 2012

Waar is Flavoured Ink?

Gerard Hegman: Contrabas, Banjo, Mandoline & Zang
Geo Wassink: Piano, Accordeon, Mondharp, Kazoo & Zang
Jacqueline Scheuter: Leadzang

Flavoured Ink speelt bij Door Achterhoekse Ogen | Live op 2e Pinksterdag 's middags 28 mei a.s. vanaf 14:00 tuin Huize Bernardus te Bredevoort, als de columnisten van de Gelderlander het even niet weten en hun mondjes niet roeren.

Flavoured Ink doet haar naam eer aan. Zij brengen prachtig geschreven teksten overgoten met de smaak van o.a. rauwe blues, hartverscheurende soul en verhalende country. Voor een ieder die houdt van een warm en niet alledaags stemgeluid in combinatie met de klanken van piano, contrabas, mondharp, banjo, mandoline en accordeon, is een optreden van dit drietal een fijne verrassing.

Flavoured Ink zoekt waar mogelijk de originelen van later gecoverde muziekstukken of geven zelf een andere invulling aan de arrangementen. Dit levert verrassende muziek op.
Zo komen zij met een repertoire gevuld met nummers van o.a. Big Mama Thornton, Tom Waits, Dionne Warwick , Adele, Rosetta Tharpe, Frank Sinatra en vele anderen. Laat U meevoeren in de muziek van de jaren ‘50 tot heden …

Al sinds 1985 komen Gerard, Geo & Jacqueline elkaar regelmatig tegen in diverse bands.
Om er maar een paar te noemen; Bull-it, Roots 66, Maybeline, The blue notes, The original sixties R&B and soulshow. En dan nu Flavoured Ink ... met de passie voor de persoonlijke muziekkeuze. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten