zondag 18 december 2011

Een nieuw jaar in zicht

Foto: © Bert Bevers | Kasteel Sorghvliedt

Waar ikzelf vooral naar uitzie is wederom een weekend Antwerpen, voor de hiernavolgende gebeurtenis:

Met nog een geeuw op steen

’Met nog een geeuw op steen’ is een poëzieproject van Frank De Vos i.s.m de districtsraad rond verwelkte reclames met een fototentoonstelling in het kader van de jaarlijkse poëziemaand van Hoboken. Op zondagmorgen 26.2.2012 vindt de vernissage plaats met een ontbijt gevolgd door de lezing van de 19 gedichten. De deelnemende dichters zijn Marc Tritsmans, Lucienne Stassaert, Bert Bevers, Marleen Decrée, Henri-Floris Jespers, Pierre Magis, Ann Van Dessel, Hilde Van Cauteren, Bart Stouten, Yerna Van Den Driessche, Peter Holvoet-Hanssen, Annmarie Sauer, Hilde Keteleer, Roos Van De Walle, Guy Van De Marlière, Albert Hagenaars, Hans Mellendijk, Frank De Vos en Richard Foqué. Richard is eveneens de architect die het prachtige kasteel Sorghvliedt van de hand van de achttien-eeuwse architect Jan Pieter van Bauerscheit restaureerde.
Een speciale bundel met de gedichten en de foto's van Bert Bevers, Ron Scherpenisse, Goddie Caubergh, Danny Braem en Frank De Vos wordt die dag gedoopt.

Frank Liegois op viola da gamba en Ludmilla Tsjakanova op clavecimbel verzorgen de muzikale omkadering. Zij brengen enkele hoogtepunten van Marin Marais et Carl Friedrich Abel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten