donderdag 16 april 2015

Intussen te Lochem | Dichter bij de Graafschap

Dichter bij de Graafschap

Zaterdag 18 april 2015, 13:00 tot 17:30
Dichter bij de Graafschap
Dichter bij de Graafschap biedt in 2015 dichters een open podium om hun poëzie voor te dragen voor publiek. 
Stichting Portfolio en Provincie Gelderland maken dit initiatief mogelijk. Het optreden wordt afgewisseld met muziek. Publiek maakt kennis met de dichters en hun werk. Men krijgt humorvolle, gevoelige of intrigerende, maar altijd verrassende poëzie te horen. Ook zijn in de loop van het jaar gedichten samen met foto's uit de Graafschap te bewonderen in etalages overal in de regio.

HiPP zal hier ook bij zal zijn van 15:00 - 17:00 met OTTO's musick, een ensemble uit Lochem bestaande uit Germaine Anema, Wilmer de Jong en Norbert Kunst. 
Locatie: Markt 3, Lochem

OTTO’s musick
Een jong gezelschap van drie muzikanten die hun sporen in de barokmuziek al ruimschoots verdiend hebben vormen het ensemble OTTO’s musick. Het instrumentarium bestaande uit blokfluit, fagot, clavecimbel, kistorgel & contrabas zorgt voor een grote afwisseling in klank en klankkleuren. Het ensemble bestaat uit Germaine Anema, Wilmer de Jong en Norbert Kunst. Germaine speelt al jaren barokfagot in het Zutphens Barokensemble, ook is zij één van de fagottisten in DE hoboband. Wilmer is naast zijn werk bij het Festival Oude Muziek te Utrecht als organist verbonden aan de Wijngaard te Zutphen en speelde klavecimbel o.a. in het Kunstorkest en DE hoboband. Norbert is dirigent van Blokfluitensemble Praetorius uit Leiden en van het op renaissanceblaasinstrumenten spelende Capella del Arte. Daarnaast is hij fagottist in het bekende Concerto Barocco.


Speciaal voor Dichterbij de Graafschap stelde het ensemble een bijzonder programma samen, zodat de poëzie en de muzikale klanken elkaar aanvullen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten